Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ocupació
Alliberen un espai que esdevè el Casal de Joves de Lleida

"Un espai de trobada, obert a tothom, que doni resposta a les necessitats que tenim de generar iniciatives i crear alternatives".

14/02/2012 Drets i Llibertats
Fa una setmana va ser alliberat l’edifici situat al carrer Governador Montcada número 9, un espai ampli, amb diferents sales i abandonat des de fa temps, on s'ha ublicat el Casal Popular de Joves de Lleida.

L’ocupació de l’espai es va fer pública després d’una manifestació que va recorrer els carrers de Lleida sota el lema “El jovent construïm alternatives” insistint en la necessitat que tenen els joves d'espais que permetin desenvolupar-se i emprendre iniciatives "des d’una perspectiva anticapitalista, assembleària i autogestionada".

Durant la manifestació es realitzar una acció simbòlica al Centre de Recursos Juvenils La Palma, a les portes del qual es va penjar una pancarta en la que es podia llegir “Això no és el que volem. Els Joves volem gestionar els nostres espais.” La manifestació va finalitzar davant de l’edifici del carrer Governador Montcada 9, on es va llegir un manifest i es va desplegar una pancarta amb el logotip del Casal Popular de Joves.

El projecte del Casal Popular de Joves de Lleida aposta per la mobilització, la lluita activa i la participació popular per tal de sumar esforços per construir un projecte que va més enllà d'un espai físic: "un espai de trobada, obert a tothom, que doni resposta a les necessitats que tenim de generar iniciatives i crear alternatives".

En aquesta direcció, es fa una crida al jovent lleidatà a participar del Casal Popular de Joves, un projecte que no és solament d’un grup de persones, sinó que és dels lleidatans i lleidatanes, i que sol teixiran amb l’esforç i col•laboració de tots i totes. "Hem obert l’escletxa, ara necessitem moltes mans per dissenyar el Casal Popular que els joves necessitem, un veritable espai de joves al servei del jovent", diuen els membres del Casal.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid