Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Atac feixista a la seu d'EU a Burjassot

Esquerra Unida assegura que aquest dijous dia de vaga general "sortirem amb molta més força al carrer per aturar la reforma laboral"

25/03/2012 Drets i Llibertats
La seu d'Esquerra Unida de Burjassot va patir un atac feixista divendres a la nit. Segons ha denunciat la formació en un comunicat, uns neonazis van pintar la persiana del local divendres en resposta a "les últimes actuacions d'esquerres del col·lectiu". EU està al govern municipal d'aquest municipi de l'Horta del Nord juntament amb Compromís i el PSPV.

Les feixistes van dibuixar una esvàstica amb un esprai de pintura, un atac que anima Esquerra Unida a lluitar contra el feixisme: "L'extrema dreta torna a demostrar a Burjassot d'on ve. Però nosaltres sabem a on anem. No pararem de lluitar per aconseguir el millor per la classe treballadora".

Al comunicat, la formació assegura que "les pintades d'uns genocides i intolerants no ens desviaran de la nostra meta", i anuncia que aquest dijous dia de vaga general "sortirem amb molta més força al carrer per aturar la reforma laboral".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid