Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
25 anys de calçotades independentistes a Sants
01/03/2012 Cultura
Aquest any es celebra la 25a calçotada independentista de Sants, organitzada pel Casal Jaume Compte, pioner en la celebració i recuperació d'aquesta celebració popular.
 
La calçotada es celebrarà el proper diumenge 4 de març a la Plaça de Sants. I des de les 11h del matí fins les 5 de la tarda s'hi serviran els plats de calçots amb mongetes i botifarra.

Enguany, la convocatòria es porta a terme amb el lema per la "Plena Sobirania", nacional, territorial, social, personal i, evidentment, alimentària, i comptarà amb els Jocs Tradicionals amb CiaLaGralla.

A les 12h es portarà a terme les actuacions de la colla Bastonera de Sants i els Tabalers dels Diables de Sants. I a partir de les 16h el concert amb el grup la Carxofa i la Ceba amb en Victu Allioli.
 
Els organitzadors has anunciat la venda anticipada de tiquets, a 13€, al Casal Independentista de Sants, al carrer Muntadas, 24.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid