Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornades "Un Petit Tast: Opcions alimentàries al teu abast" al barri de Sants de Barcelona

Sota el títol "Un petit tast, opcions alimentàries al teu abast", el diumenge tindran lloc unes jornades per parlar i aprendre algunes "opcions alimentàries més respectuoses i sanes" a l'Espai  Obert de Sants de Barcelona al carrer Violant d'Hongria 71 1r.
La construcció d'alternatives alimentàries, és l'objectiu que impulsa les jornades " que organitza el col·lectiu La Granera.

03/07/2009 15:41 Cultura

Durant aquest dia, persones i col·lectius es trobaran per tal de compartir experiències que van des de les cooperatives de consum, a la construcció d'horts urbans, passant per alternatives com el veganisme o fins i tot receptes de cuina sanes i econòmiques que es posaran en pràctica en el taller de cuina

Les jornades s'emmarquen dins del projecte artesania de la vida quotidiana, un punt de trobada per les persones que fan, de la vida diària, artesania ... en totes aquelles petites i grans coses que dia a dia, construeixen una manera de fer i viure basada en el respecte, la cooperació i l'estima.

 

Programa

10:30 arribada i presentació

11:00. Les cooperatives de consum.

Què són i com s’organitzen. A càrrec  d’Ecoconsum.

12:30 Pausa

12:45 –  Planeta finito i “Taller de cuina pràctica”

A càrrec de Andrés Delarua.

14:30 DINAR (Elaborat en el Taller de Cuina) i Sobretaula. 4€

16:30 L’Hort Autosuficient

Com fer d’un balcó, terrassa o terrat comunitari un petit hort urbà?. A càrrec de Miguel Lezcano.

18:00 La opció vegana.

A càrrec de Libera – Associació Animalista

A partir de les 20:00 Concert acústic amb “Los imperfectos”

Al Espai Obert.

c/Violant d’Hongria 71 1r

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid