Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sector públic
Triple manifestació contra les retallades al País Valencià

"No a les retallades. Depuració de responsabilitats en el Consell" és el lema de les protestes a València, Alacant i Castelló

25/02/2012 Res-pública
Els treballadors del sector públic del País Valencià estan novament cridats a sortir al carrer i a participar a les manifestacions unitàries que se celebren aquest dissabte sota el lema "No a les retallades. Depuració de responsabilitats en el Consell". El passat 26 de gener milers de persones ja van sortir al carrer per defensar els serveis públics.

Els sindicats de la mesa general de la funció pública, Intersindical ValencianaUGT, CC OO, CSI·F i FSES, han convocat manifestacions a les sis de la tarda a les ciutats de València, Castelló i Alacant. Les marxes partiran de l’estació de Renfe d'Alacant, a la plaça María Agustina de Castelló, i a la plaça de Sant Agustí de València.

El proper 1 de març s'ha convocat la Mesa General de la Funció Pública Valenciana en la Ciutat de la Justícia per a abordar la “Proposta de mesures en matèria de personal per al període 2012-2015”.

La Intersindical Valenciana ja ha avisat que no signarà cap acord que no compte amb el suport del personal afectat i considera que aquesta reunió arriba tard, ja que segons diu hauria d’haver-se convocat fa diverses setmanes.

En aquesta reunió, la Intersindical exigirà a l’Administració la retirada del Decret Llei 1/2012 i la dimissió del conseller d’Hisenda i Administracions Públiques, José Manuel Vela. Divendres es van presentar més de 95.000 signatures demanant la retirada del Decret Llei i la dimissió de Vela.

Els sindicats reiteren que la crisi i la mala gestió financera de la Generalitat no pot recaure sobre els treballadors del sector públic ni sobre la qualitat dels serveis públics. Per això, rebutgen la proposta que l’Administració vol presentar en la Mesa General.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid