Alliberament nacional
L'ANC homenatjarÓ Joan Fuster a TÓrrega

SerÓ el 4 de marš en un concert d'Obrint Pas al Teatre Ateneu de TÓrrega

25/02/2012 Cultura
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han organitzat un acte amb un concert d'Obrint Pas on s'homenatjarÓ l'escriptor Joan Fuster.

La consolidada banda valenciana donarÓ el seu suport a l’Assamblea Nacional Catalana el proper diumenge 4 de marš al Teatre Ateneu de TÓrrega amb un concert en format ac˙stic on presentarÓ els temes del seu darrer disc, Coratge.

Segons ha informat TÓrrega per la independŔncia a travÚs d'un comunicat, aprofitant l'acte la banda tambÚ retra homenatge a Joan Fuster, historiador, crÝtic literari i poeta distingit amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (1975) i amb la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya (1983). A tÝtol p˛stum, el Consell de la Generalitat Valenciana li concedeix l'Alta Distinciˇ al MŔrit Cultural.

DesprŔs de la presentaciˇ de l'ANC a TÓrrega amb un teatre Ateneu ple de gom a gom, aquest serÓ el segon gran acte a favor de l'ANC organitzat a TÓrrega amb l'objectiu de donar a conŔixer el moviment que treballa per aconseguir la celebraciˇ del referŔndum.

Homenatge a Nosaltres els valencians

Coincidint amb el 50Ŕ aniversari de la primera ediciˇ de Nosaltres els valencians, Llibertat.cat difondrÓ el pensament de Joan Fuster i especialment el d'aquest llibre. En aquest sentit, durant aquest any farem diverses propostes en aquesta lÝnia, ja sigui a travÚs del portal -com els aforismes diaris que es publiquen-, les xarxes socials i algun acte p˙blic que anirem concretant en les properes setmanes. TambÚ ens sumarem a les propostes -i les difondrem- que segur que es faran arreu del paÝs per commemorar aquest aniversari.