Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Convocada una xiulada contra l'executiu balear

A les 19.30 hores, a la Llotja de Palma, amb motiu de l'anomenat acte Dia de les Illes Balears on el govern té previst lliurar els premis Ramon Llull.

29/02/2012 Llengua
Endavant Mallorca convoca a tota la població a sumar-se a la protesta que tindrà lloc a la Llotja de Palma, amb motiu de l’anomenadat dia de les Illes, on el govern té previst lliurar els premis Ramon Llull.

La campanya vol donar a José Ramón Bauzá el premi que es mereix per amenaçar i atacar constantment la llengua pròpia de Mallorca: una bona xiulada.

Les persones que formen part de la campanya entenen que “no podem afluixar ni un segon en la lluita per la llengua: són molts i molt greus els atacs que està rebent el català a Mallorca. Així, no podem perdre l'oportunitat per explicar a l'actual president autonòmic, José Ramón Bauzá, la nostra profunda disconformitat amb la seva política lingüística, que té com a principal objectiu fer desaparèixer la nostra llengua dels poc espais on tenia garantida una certa presència, per tal de reduir els nostres drets com a catalanoparlants”.

Endavant recorda el que digué Joan Fuster ja fa bastants anys: “ens la volen acorralar al reducte folklòric”. “I això”, apunta l’organització, “mentre tenguem la paraula, no ho permetrem”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid