Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
TV3 estrena l'espai de divulgació lingüística "Català a l'atac"

El programa reivindica la riquesa de l'idioma i vol aconseguir que els espectadors es facin seves les paraules i les expressions que s'hi divulguen

09/01/2012 Llengua
Aquest dilluns TV3 estrena Català a l'atac, un microespai de 45 segons i 45 capítols que s'emetrà de dilluns a divendres just abans del Telenotícies comarques i del Telenotícies vespre.

En el marc de la celebració dels 100 anys de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, TV3 posa en marxa Català a l'atac, un espai que té per objectiu desplegar la immensa riquesa de la llengua catalana. L'espai s'inscriu en la iniciativa de l'Any de la Paraula Viva, que ha organitzat la Secció Filològica de l'IEC.

Català a l'atac parteix del cèlebre palíndrom per difondre aspectes del nostre idioma adoptant un aire d'entreteniment i amb sentit de l'humor. Des de col·loquialismes que encara no han entrat als diccionaris a etimologies curioses, sinònims, expressions, varietats dialectals, etc. Alhora que proposa un concurs als espectadors que s'autoresol ell mateix tot seguit.

Aquest microespai fuig del didactisme amb el propòsit d'expressar la riquesa lingüística sense aclariments gramaticals innecessaris. Català a l'atac reivindica la riquesa de l'idioma i vol aconseguir que els espectadors es facin seves les paraules i les expressions que s'hi divulguen.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid