Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
LA CUP denuncia el funcionament de l'abocador clausurat de Camp Negre a Montblanc

La formació independentista considera que s'haurien d’aturar els abocaments

27/01/2014
La CUP remarca que tots els abocaments detectats procedeixen d’empreses que realitzen treballs pel municipi i que tenen accés a les claus del cadenat de l’abocador, per tant tenen permís de l’ajuntament per fer els abocaments.

Per aquest motiu denuncia l'Ajuntament d'abocar terra i runes en un abocador clausurat, quan haurien d’anar a parar a l’abocador comarcal i pagar les seves corresponents taxes. A més a més, es pregunta on son els diners que s'estan estalviant al no pagar les taxes de l'abacor comarcal, ja han d'estar pressupustades.

L'Alcalde, a les preguntes de la CU, respon que  que no havia cap línia d’ajuts per poder fer la restauració de l’abocador i que els abocaments que s’estaven fent eren de terra procedent de les obres de Sant Francesc i que en tot cas aquesta terra podria servir per una futura restauració de l’abocador.


Una versió qüestionda per la CUP per haver desmostrar que les runes provenien, va concretar,  de l’enderroc que actualment s’està fent a l’edifici que acollia la Casa d’Andalusia, darrere de la Torre de Poblet.

Fins i tot, remarca la formació independentista que tots els abocaments detectats procedeixen d’empreses que realitzen treballs pel municipi i que tenen accés a les claus del cadenat de l’abocador, per tant tenen permís de l’ajuntament per fer els abocaments



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid