Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització
Compromís denunciarà el govern valencià si ven dos hospitals públics

Olta sosté que l'estratègia del PP és utilitzar els recursos públics en benefici dels interessos privats

27/01/2012 Salut
Compromís denunciarà el govern valencià si es compleixen les informacions que apunten que la Conselleria de Sanitat estudia la venda dels hospitals de Llíria i Gandia a la sanitat privada. La portaveu adjunta de la coalició, Mónica Oltra, ha assegurat que “que si açò ocorre des del nostre grup parlamentari presentarem una denúncia davant la fiscalia per la presumpta malversació de fons públics i l’espoli que suposaria esta operació”.

I és que Comrpomís sosté que l'estratègia del PP és utilitzar els recursos públics en benefici dels interessos privats. "Des de Compromís advertírem que en la no finalització i obertura dels hospitals de Llíria i Gandia hi havia una estratègia calculada des del Partit Popular per a utilitzar fons públics en benefici dels interessos privats d’algunes empreses sanitàries, a les quals ja es premia amb la gestió privada de determinats hospitals públics”.

En aquest sentit, Olta ha avisat que no consentirà "l’espoli que suposa que unes infraestructures sanitàries públiques que s’han pagat amb diners de tots els valencians ara es vagen a malvendre a preu de saldo als amics del PP que tenen empreses que fan negoci amb la nostra salut, desviant d’esta manera els fons que són públics cap a interessos privats".

“L’espoli i el saqueig ha de parar, no és possible que el PP seguisca afavorint el negoci d’una determinada gent a costa dels diners de tots”, ha manifestat Oltra.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid