Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
"Foguerons" reivindicatius a Gràcia

En enguany, sota el lema "Per foguerons: FOC als enemics del català"

26/01/2012 Llengua
El proper dissabte arriben a Gràcia els foguerons, festa tradicional de Sant Antoni de sa Pobla que tant mallorquins com graciencs celebren també cada any en aquest barri barceloní.

Enguany,l'esquerra independentista (CU, PEndavant OSAN, AJG)  aquest any hi organitzarà un seguit d'activitats de denúncia dels atacs contra el català del govern de Bauzà, així com dels responsables del PP i els enemics del català arreu dels Països Catalans.

A les17h Xerrada de presentació del col·lectiu de joves de sa Pobla Pinyol Vermell. Al Casal de Joves de Gràcia (carrer Gran 190). A continuació. a la  plaça Revolució: Cercavila pel català acompanyats de música mallorquina tradicional i colles de cultura popular. Breu acte amb parlaments d'un activista pobler i d'un gracienc i finalment cremà dels enemics del català. i per acabar,  a les places dels foguerons: Barraca Poblera-Gracienca, on es vendrà espinegada, coca tradicional de festes de Sant Antoni i menjar i material de l'EI
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid