Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAH
"Fa tres anys ningú sabia què era la dació en pagament"

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca espera que perquè "el 2012 sigui l'any de la dació en pagament retroactiva, la moratòria dels desnonaments i l'impuls del lloguer social"

02/01/2012 Drets i Llibertats
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) afronta l'any nou amb més empenta que mai davant l'increment de desnonaments. En la seva felicitació de l'any nou, recorda que "quan la PAH va néixer fa tres anys, ningú sabia què era la dació en pagament i les persones afectades per la hipoteca patien en silenci els abusos de la banca, el silenci mediàtic i els desnonaments inhumans".

És per això que tot i que admet que "avui encara no hem aconseguit tots els nostres objectius" afirma que "podem felicitar-nos perquè junts es hem aconseguit avançar molt". En aquest sentit, apunta que només aquest últim any s'han aturat més de 100 desnonaments al conjunt de l'Estat, s'han constituït més de 30 noves PAH en diferents localitats i més de 100 ajuntaments han aprovat la moció donant suport a la regulació de la dació en pagament i la creació de comissions municipals que aprovin mesures contra els desnonaments. A més, també celebra que les entitats financeres han començat a oferir hipoteques amb dació en pagament i altres productes "en un intent desesperat de millorar la seva imatge pública". 

"Les diferents PAH han batallat per tot el territori i han aconseguit desenes de dacions i reallotjaments de lloguer social ... i quan no s'ha pogut, s'han recuperat habitatges en mans de les entitats bancàries a través de l'Obra social de la PAH. No és poc per a un sol any!", manifesta, i apel·la a "les petites grans victòries que acumulem" que "ens animen a no defallir i posar tota la nostra energia" perquè el 2012 sigui l'any de la dació en pagament retroactiva, la moratòria dels desnonaments i l'impuls del lloguer social.

D'aquesta manera, assegura que mantindrà les campanyes actuals i farà un pas més amb la Iniciativa Legislativa Popular que fins fa poc bloquejava la taula del congrés però que ja ha estat autoritzada i per la qual iniciarà la campanya de recollida de signatures d'aquí a unes setmanes.
Valora
Vídeos
DESAHUCIO EN NOCHEBUENA

Los Reyes Magos de la PAH visitan los bancos from PAH GIRONA on Vimeo.

Los Reyes Magos de la PAH visitan los bancos
Los Reyes Magos de la PAH (Plataforma de Afectados por la Hipoteca de Girona) visitan los bancos para pedir a sus directores y empleados la dación en pago para los afectados y un trato más humano para estas personas.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid