Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
Una parella de Figueres aconsegueix que el Santander els saldi la hipoteca

La pressió realitzada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha portat el banc a perdonar el deute a canvi de quedar-se les propietats

06/12/2011 Drets i Llibertats
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Girona ha aconseguit aturar una nova execució hipotecària que hauria fet fora de casa seva una parella de Figueres. La parella ha signat un acord amb el Banc Santander a través del qual l'entitat es queda les propietats hipotecades a canvi que Dolores Garcia, que té mobilitat reduïda, i Francesc Sabrià, que té una incapacitat permanent per problemes al cor, puguin seguir vivint en una de les cases.

El Santander ha acceptat, gràcies a la pressió pública, la dació en pagament per saldar el deute de 670.000 euros que tenia la parella en comprar el seu habitatge. El banc es queda amb casa seva, amb la seva antiga casa i amb un local que no han aconseguit vendre, però renuncia a seguir reclamant els 120.000 euros que diu que li quedaven pendents.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha celebrat que "la Loli i en Cesc de Figueres" hagin aconseguir la dació en pagament retroactiva i un lloguer i afirma que "el Santander ha cedit a la pressió que hem fet els darrers mesos a causa de la mala imatge que aquest cas els suposava". Així, assenyala que "si es lluita, si un es defensa, com han fet la Loli i el Cesc hi ha possibilitats de vèncer la injustícia; en canvi si no és lluita, si es llença la tovallola perquè es creu que és impossible guanyar la batalla,aleshores tot està realment perdut".

La parella havia signat una hipoteca pont amb la intenció de vendre dues propietats, un local i un pis que tenien per comprar una casa adaptada, ja que Garcia va en cadira de rodes. En no poder vendre-les però, la parella no va poder fer front a les quotes hipotecàries. Ara ja no tenen deutes pendents però sí un lloguer mensual de 900 euros.
Valora
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  4. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  5. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  6. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  7. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. “Cal protestar fins i tot quan no serveix de res” (Manuel de Pedrolo)
  10. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid