Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Protesta estudiantil
Concentració de suport als 3 estudiants de la UdG detinguts

La càrrega policial de divendres passat a la universitat va acabar amb 15 ferits i 3 detinguts

19/12/2011 Educació
Els tres estudiants de la Universitat de Girona (UdG) detinguts divendres passat en el marc d'una concentració contra les retallades amb motiu de la visita del president de la Generalitat, Artur Mas, i que va comptar amb una brutal càrrega dels Mossos d'Esquadra a l'interior de la universitat, declararan avui al migdia als jutjats de Girona.

L'Assemblea Popular de Girona ha convocat una concentració de suport a les dotze del migdia davant dels Jutjats, mentre que la Plataforma UdG ha convocat una protesta davant del rectorat per posteriorment baixar als jutjats a donar suport als detinguts.

L'Assemblea Popular rebutja "l'actuació policial i la repressió sistemàtica que els cossos de seguretat i els seus responsables polítics exerceixen sobre els moviments socials que qüestionen un sistema corrupte que fa aigües per tot arreu; amb un govern que actua dictatorialment amb el suport de menys del 20% de la població de Catalunya i que hauria de d'anul·lar o deixar de participar a tota mena d'actes protocol·laris pel mínim respecte que li hauria de merèixer qui està patint les seves retallades".

La càrrega dels Mossos contra els 300 estudiants que es van manifestar a la Plaça Sant Domènech contra la presència de Mas amb motiu del 20è aniversari de la UdG va acabar amb 15 ferits i 3 detinguts que van ser traslladats a la comissaria de Vista Alegre. Es va convocar una concentració de suport a davant de la comissaria i posteriorment van ser deixats en llibertat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid