Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ocupacions
El moviment veïnal santsenc dóna suport a l'ocupació d'Hostafrancs

"Quan els nostres polítics assegurin el dret a l’habitatge per a tots no ens caldrà seguir donant suport a accions com aquesta"

21/11/2011 Drets i Llibertats
El Centre Social de Sants i la Comissió de Veïns de la Bordeta ha manifestat aquest dilluns públicament el seu suport a l’ocupació de l'edifici del barri d'Hostafrancs per allotjar famílies que han estat desnonades. Els col·lectius consideren que "per sobre del dret a la propietat preval el dret a viure en pau, en un habitatge digne, amb recursos per mantenir la família, i el dret a ser feliços".

En aquest sentit, creuen que els governants haurien de ser els primers defensors d’aquests drets de les persones i en canvi "semblen esclaus d’altres drets minoritaris, com el de la propietat, el dret a arruïnar famílies, el dret dels rics de no pagar impostos o el dret a l’especulació més desaforada".

"Quan els nostres polítics assegurin el dret a l’habitatge per a tots no ens caldrà seguir donant suport a accions com aquesta, simplement per que ja no caldrà fer-les, i convidem als veïns i entitats del barri a donar el seu suport i solidaritat", manifesta.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid