Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
Arenys de Munt multarà els veïns que no reciclin bé

Primer s'obre un expedient informatiu, que passa a ser sancionador si es torna a incomplir la normativa

27/11/2011 Territori
Massa sovint la gent que recicla col·loca els objectes als contenidors equivocats malgrat els rètols i les campanyes informatives. Per tal de fer-hi front, l'Ajuntament d'Arenys de Munt -un dels primers del Maresme a separar les escombraries per reciclar- ha decidit que obrirà expedients sancionadors a aquells veïns que no col·loquin la brossa al lloc corresponent.

No serà el primer municipi a recórrer a aquesta mesura pal·liativa. La regidora de Medi Ambient, Sílvia Vàzquez (CUP), ha explicat a El Punt que fins ara s'han obert sis expedients, dels quals tres són a particulars reincidents als quals ja s'ha aplicat la sanció mínima de 75 euros per haver deixat les escombraries el dia que no tocava o fora del lloc indicat.

A Arenys de Munt, el sistema porta a porta es va començar a aplicar al municipi el 2002. En aquest sentit, a les zones del poble on es fa el porta a porta s'iniciarà una campanya per inspeccionar les bosses que no són al lloc indicat o que han deixat el dia que no toca, per mirar d'esbrinar quins són els veïns que no compleixen la normativa. Primer s'obre un expedient informatiu, que passa a ser sancionador si es torna a incomplir la normativa.
Valora
Rànquings
  1. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  2. Presentació del llibre en homenatge a Isabel Pallarès a la UB
  3. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  4. Edicions del 1979 publica "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  5. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
  6. Amb la força de la gent encara hi ha combat
  7. El Consell de Menorca discrimina els bombers interins en el procés de reclassificació
  8. Organitzacions de l'Esquerra Independentista es manifesten a Barcelona sota el lema "Fer-ho Possible"
  9. Polèmica Benet-Audet (I)
  10. La CUP fa una crida a la mobilització "pel nostre alliberament social i nacional"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid