Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nous atacs feixistes al Casal Popular Voltor Negre de Mallorca

Una vegada més, a l'exterior del Casal Popular Voltor Negre han aparegut pintades realitzades per grups d'extrema dreta espanyola. Igual que altres vegades, aquestes demanen el vot pel Partit Popular i recorden la mort del dictador feixista Franco.

Maulets Mallorca ha denunciat novament l'evident convivència entre aquests grups amb l'ala més rancia del PP a Mallorca, que entèn el vot al partit del president Bauzá com al millor homenatge al dictador espanyol. Per a l'organització juvenil "una vegada més, queda clar el que hi ha darrere del "constitucionalisme" del que fan bandera senyors com el conseller Delgado o el director general Jorge Campos: la violència de l'extrema dreta, davant la passivitat total de la policia espanyola i l'ajuntament de Mateu Isern.

13/10/2011 04:21 Drets i Llibertats

Maulets agraeix a través d'un comunicat el suport rebut per part del veïnat del carrer Eivissa on està es troba el Casal i remarca Casal Popular Voltor Negre continuarà sent un referent alternatiu de Palma, "com ho ha estat participant en el recent corre-centres socials celebrat a la nostra ciutat"

Per saber-ne més:

Maulets denuncia una altra vegada pintades feixistes al Casal Popular Voltor Negre 

Maulets de Mallorca denuncia que "el feixisme campa amb total impunitat" 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid