Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El govern municipal de Sitges encapçalat per CiU i el PP penja la bandera espanyola a l'Ajuntament

El govern municipal de CiU i el PP, a més de Nou Horitzó i Sitges Grup Independent, va hissar la bandera espanyola a l'Ajuntament de Sitges el Dia de la Hispanitat després de molts anys sense.

Arran dels fets, la CUP va organitzar una concentració que va aplegar una trentena de persones per denunciar que el govern de CiU i PP pengessin la bandera espanyola a l'Ajuntament. En l'acte també es va recordar l'inici d'un dels genocidis més grans de la història, denunciant el significat del dia de la Hispanitat i sense oblidar la dominació sagnant de l'Imperi espanyol sobre els pobles indígenes americans.

18/10/2011 16:16 Política

La CUP també ha volgut denunciar que l'alcalde, Miquel Forns (CiU), així com diversos dels seus regidors, "juguin al doble joc de declarar-se catalanistes i llavors formin govern amb un partit espanyolista com el PP, contrari al model d'escola catalana, que no dóna suport a la celebració d'actes culturals com el Correllengua o un partit que penja la bandera espanyola el dia de la Hispanitat".

Anteriorment, la CUP ja havia denunciat el que podia suposar donar les grans regidories a un partit espanyolista i de dretes com el PP.  Segons la CUP, "el dia a dia de l'acció de govern ens està demostrant com el pes d'aquesta recau en ells, i això amb tant sols tres regidors i un 13% dels vots".

Per saber-ne més:

12 d'octubre, res a celebrar
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid