Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP demanarà l'abstenció a les eleccions del 20-N

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) no es presentarà a les eleccions espanyoles del 20 de novembre. El consell polític que la formació ha celebrat aquest cap de setmana ha ratificat la decisió, i ha acordat fer una campanya per demanar l'abstenció als comicis.

La CUP considera que aquestes eleccions "no serviran per resoldre els repte que té plantejat el poble català", de manera que opten per "continuar reforçant el creixement i estenent-se com a alternativa política nacional". A més, asseguren que en aquestes eleccions "no hi haurà cap opció que defensi la independència dels Països Catalans i la superació del capitalisme".

26/09/2011 16:45 Política
Cup Cup
Per tot plegat, la CUP ha informat que demanarà l'abstenció i ha precisat que farà una campanya per l'abstenció "gairebé sense cost i que s'empari, bàsicament, en les xarxes socials i la força dels arguments".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid