Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El BBVA posa pals a la roda al projecte d'horts urbans de Benimaclet

Demà a Benimaclet,  a la parcel·la del PAI on estan sent instal·lats els horts, a partir de les 8:30 h del matí, o tot al llarg de la jornada, per a col·laborar en les tasques de neteja i instal·lació de la tanca o, només, a donar el seu suport.
 
 Ahir, dia en què es convocava l’assemblea on es decidiria el calendari de treball per a posar en marxa els horts i en que la màquina hauria acabat el seu treball, va aparèixer al solar un guarda jurat que, en nom del BBVA, va impedir qualsevol tipus d’actuació. I és que aquest matí, el BBVA ha comunicat a l'Associació de Veïns que no vol saber-ne res del projecte, segons el Centre Social Terra.
 

30/09/2011 11:26 Territori

EL projecte dels HORTS URBANS havia estat posat en marxa per l’Associació de Veïns i en el que participen veïns, col·lectius, escoles... Es fonamentava en la cooperació entre veïns i en el desig d’un barri més habitable i  lloc de trobada dels ciutadans conscients del valor de l’acció positiva.

Després d’aconseguir l’aigua pagant un cànon, de l’aportació econòmica de cadascú dels concessionaris d’una parcel·la per assumir les despeses derivades del projecte, de reunions en assemblea per prendre les decisions més correctes i democràtiques, només quedava l’acord amb el propietari del solar, el BBVA, que fins al moment no havia donat traça de posar cap impediment, a la vista de les negociacions mantingudes des d’un principi.

Fins i tot, havien entrat les màquines a aplanar el terreny i la seua tasca estava pràcticament enllestida.  I és l’acord amb l’entitat bancària semblava fins al moment present, i per la seua actitud en les negociacions prèvies, un assumpte de pur tràmit. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid