Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació a Berga del llibre "Època: L’exèrcit a l’ombra"

Aquest dissabte 27 d’agost, a les 8 del vespre es presentarà al Casal Panxo de Berga el llibre Època: L’exèrcit a l’ombra, escrit per Ferran Dalmau i Pau Juvillà, membres de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Lleida. Les seves pàgines descriuen per primera vegada en un document d’anàlisi l’activitat d’aquesta organització armada durant els anys setanta.

La presentació serà a càrrec de Juvillà i de Carles Sastre, veterà lluitador independentista i sindicalista de la CSC. Aquesta presentació del Casal Panxo i Maulets està emmarcada en l'homenatge a Antoní Massaguer, autor de la consigna de lluita "Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi.” En aquest homenatge que es realitzarà el dia 4 de setembre a Berga es presentarà un documental sobre la vida d'aquest lluitador berguedà i sobre EPOCA.

 

23/08/2011 21:48 Cultura
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid