Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Coordinadora 11 de Setembre de Tarragona presenta els actes i estrena web

A més a més de pàgina web es podrà seguir pel  facebook i  al twitter amb l'etiqueta #11STGN. Per segon any consecutiu, diverses entitats de la ciutat engeguen el projecte popular i participatiu de l’11 de Setembre a Tarragona.
 
Després de l'èxit de fa un any amb 26 entitats, la Coordinadora 11 de Setembre de Tarragona vol reeditar l'experiència amb un ventall molt ampli d’associacions i col·lectius de Tarragona (aquest any, trenta–dues!) per oferir a la ciutadania una commemoració realment popular i participativade la Diada.

26/08/2011 00:24 Política
Enguany la Diada de l’11 de setembre comptarà amb diverses activitats que ompliran la jornada de reivindicació i festa: a les 10h hi haurà un esmorzar popular, amb coques dolces i salades.
 
A les 11h arrancarà des de la Plaça de les Cols la cercavila i les mostres de cultura popular: Ball Petit d’en Serrallonga, Diables Foc i Gresca, Diables Voramar i Víbria de Tarragona, Gegants del Casc Antic, Gegants del Passeig Torroja, Gegants de Perafort, Grallers i Gralleres Fot-li canya!, Sacaires de Tarragona, Tarragona Dansa i la Xaranga Tocabemoll ompliran de música, dansa i foc els carrers de la Part Alta.
 
Seguidament es donarà pas als parlaments, que aniran a càrrec de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) i del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC); ambdós posaran èmfasi en les retallades que pateix el català i les que pateixen els centres d’ensenyament.
 
Posteriorment, a les 12.35h es donarà pas a l’aixecament de quatre pilars a càrrec de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, Colla Castellera Pataquers de la URV, Colla dels Xiquets de Tarragona i Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, juntament amb el Cant dels Segadors a càrrec del Grup d’Adults de la Coral Municipal. Després d’aquesta actuació, la seguirà l’actuació musical, a càrrec del cantautor barceloní Jordi Montañez i del grupde rumba gitana de Tarragona Sonora Kali. Per acabar, com a cloenda, es donarà pas al dinar popular, que es durà a terme a les 14h a la Plaça del Fòrum.

Al llarg del matí, a més, hi haurà activitats a les parades de la Fira d’Entitats: jocs per la canalla a l’espai dels Agrupaments Escoltes i Guies; creació literària a l’Escola de Lletres, biblioteca a l’Ateneu Alomà i creació artística amb l’Associació Tallers 03.


Com a novetat d’enguany, la Coordinadora 11 de setembre Tarragona estrena pàgina web, facebook i twitter per tal de fer extensible el projecte a tota la ciutadania, i que tothom se’l faci seu!

Podeu consultar més informació, fotografies de l’any passat, el llibret, etc. a www.11setembretarragona.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid