Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
II Festa Estellés a Ciutat Vella

Els cantautors,  Gemma Boada, Jep Cardona, Marc Durandeau, Jordi Montañez i Miquel Pujadó participaran aquest divendres a la II Festa Estellès en al restaurant "EL SETIAL" (carrer Regomir 11) a Ciutat Vella de Barcelona.

A partir de les 0.30h del proper dissabte, després d'una sonora muixeranga inaugural, els diferents cantautors encetaran el seu torn a l'escenari musicant un dels poemes del mestre Vicent Andrés Estellés o versionat alguns d'altres músics.

31/08/2011 18:10 Cultura

La celebració fruit de la confluència dels dos cicles de música catalana que acull el restaurant "Música, músics i cava" i "La Casa que vull", compta amb el suport de l'associació "MAR VELLA" i el local que acull la celebració. A principis d'any, el restaurant "El Setial" ja va acollir la primera edició d'aquesta festa on van intervenir membres de l'associació de Benicarló "RODONORS INVICTES" i del grup de l'Alcoià Batà.

Gemma Boada d'Olesa de Montserrat, jove cantautora, va debutar en els escenaris en aquesta festa. Boada ja ha enregistrat diferents temes en estudi del que serà el seu primer CD i que aviat veurem ja al carrer.

Jep Cardona de Sabadell, ja ha publicat quatre discos en solitari i ha promogut moltes històries que tenen a veure amb la música i la cultura popular tant a Sabadell com a Barcelona i, fins i tot, a Amèrica Llatina. Autor amb un humor molt peculiar, també vol fer pensar a qui escolta les seves cançons sobre els grans problemes de la societat actual.
 
Marc Durandeau,  cantautor que està en el món de la música des dels deu anys, edat en què va entrar a l'Escola de Música d'Esparreguera amb el seu germà. Després del seu pas pel Taller de Música de Barcelona, i amb només 18 anys, va començar a actuar en diferents locals de Barcelona. El fet, però, que el va donar a conèixer al gran públic va ser quan va quedar primer al concurs televisiu i radiofònic "Èxit". D'aquí també en va sorgir l'oportunitat d'enregistrar el seu primer disc: TE ESPERO EN CASA (1993), produït pel conegut Joan Bibiloni.
 
Jordi Montañez, del districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, cantautor barceloní que ja va participar en el cicle de la casa "Músics, música i cava" presentant el seu primer treball en solitari "Dolça victòria" un acústic molt acurat amb un missatge compromès amb la terra, la llengua i la denúncia social.
 
Miquel Pujadó de Terrassa és un cantautor, escriptor i filòleg en actiu des de 1976: estudiós de la cançó d'autor com a gènere, ha escrit articles i ressenyes en diferents mitjans i té publicats un Diccionari de la Cançó i més d'una dotzena de discs, tres dels quals només d'adaptacions al català de l'obra de Georges Brassens, de la qual també és un gran coneixedor.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid