Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Col·lectius antirepressius gallecs demanen millors condicions de vida pels presos independentistes

El Col·lectiu de Presos Independentistes Gallecs (CPIG) i l'Organisme Popular Antirepressiu han convocat diverses concentracions solidàries amb presos independentistes aquest divendres a Vigo, Compostel·la i Ourense.

El col·lectiu de presos porta ja diversos mesos realitzant una concentració mensual per reclamar els drets que són negats als presos polítics així com el reconeixement de la seva condició de presoners de caràcter polític. D'aquesta manera, demana el reagrupament dels membres del CPIG en una mateixa presó i la fi de la política de dispersió.

05/08/2011 14:29 Internacional
Cada mes els col·lectius de presos i antirepressius de Galiza organitzen protestes per reivindicar els drets dels presos independentistes. En aquest sentit, exigeixen que els presos siguin tots traslladats a una presó en territori gallec, una millora general de les condicions de vida a les presons pel que fa a l'alimentació, la higiene, l'atenció sanitària, les comunicacions... així com el cessament de l'actual règim de reclusió aplicat als centres de menors.

Aquests col·lectius fan una crida a l'independentisme gallec perquè se solidaritzi amb els presos polítics. 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid