Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per Les Santes, arraconem la xenofòbia i l'espanyolisme!

Per Juli Cuéllar, membre de la CUP de Mataró

El govern municipal de CiU ha respost a la CUP que per Les Santes no pensen retirar la bandera espanyola ni la foto del Rei d'Espanya. Diuen que ara no toca, que no hi ha consens, que no hi som a temps... Tot plegat són excuses de mal pagador per no haver de reconèixer que ara es neguen a fer allò que ells mateixos demanaven quan estaven a l'oposició.

22/07/2011 12:42 Juli Cuéllar
Fotojuli Fotojuli
 
Ara, queda clar que el catalanisme folklòric i regionalista de CiU mai farà res que pugui molestar a l'ordre establert i, sobretot, als seus "socis puntuals" del PP, PxC o del PSC que en els últims dies ja s'han prestat a votar-los el cartipàs, els sous o els càrrecs polítics de confiança. CiU ens diu que ara no és el moment de realitzar actes d'afirmació nacional, perquè el seu govern en minoria depèn de les voluntats de les forces espanyolistes i xenòfobes representades al Ple de l'Ajuntament de Mataró.

Malgrat aquest context polític i social advers, és vital defensar la cohesió social i treballar sense descans a favor dels Països Catalans. Ara més que mai: cal mobilitzar-se i despertar la consciència dels nostres veïns i veïnes. Per això, durant la festa major de Les Santes, des de la CUP, hem  convidat a la ciutadania de Mataró a penjar estelades als balcons i a lluir la samarreta "el Maresme antifeixista", per fer visible el nostre rebuig a la xenofòbia i a l'espanyolisme.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid