Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Joves de Mallorca per la Llengua celebra el seu 17è aniversari

L'entitat mallorquina Joves de Mallorca per la Llengua ha organitzat pel proper dilluns 1 d'agost un acte a Ses Voltes (Palma) per tal de celebrar els 17 anys del seu naixement.

L'acte comptarà amb la realització de diversos tallers, actuacions musicals i tremponada popular amb degustació de coques. L'acte que se celebrarà el proper dilluns 1 d'agost a partir de les sis de la tarda a Ses Voltes, consistirà en la realització de diversos tallers, l'actuació musical dels grups Valtònic, Eskasos i els valencians Orxata Sound System, així com un sopar de tremponada popular per a tothom qui vulgui assistir.

30/07/2011 23:44 Cultura
La part més reivindicativa de l’acte serà la llegida d’un manifest, en el que es condemnarà l’avantprojecte de llei proposat recentment per part de la Direcció General de Funció Pública en el qual se suprimeix el coneixement de llengua catalana com a requisit per accedir a una plaça al funcionariat.
 
17 anys de militància per la llengua
 
L'1 de juliol de 1994 naixia Joves de Mallorca per la Llengua, una associació que agrupava més de 40 entitats juvenils que treballaven amb l'objectiu comú de normalitzar la llengua pròpia entre el jovent. D'ençà d'aquella data l'entitat ha continuat treballant amb el suport de voluntaris i voluntàries que s'han anat afegint a l'equip de treball i així s'ha anat construint i consolidant el que avui en dia és l'entitat i el seu projecte com a tal.

A través de les diverses campanyes, protestes i actes reivindicatius, l'associació de joves s'ha mantingut ferma en la propagació de la llengua pròpia als joves i vetllant per l'assoliment de la normalització del català a Mallorca.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid