Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge a Toni Villaescusa a Quart de Poblet

Un any més, una cinquanta independentistes s'aplegaren al cementeri de Quart de Poblet, el poble on va nàixer i on va ser soterrat. De manera unitària les diferents organtizacions de l'Esquerra Independentista varen convocar l'homenatge de vesprada, i allí col·locaren un ramell de flors, una estelada i una gran pancarta amb el seu rostre.
 
Gonçal Bravo, en nom de la COS, i Josep Guia, en nom del PSAN, van fer uns parlaments on recordaren la figura de Toni Villascusa. Josep Guia va fer una breu crònica de la vida, el compromís i la militància de Toni, remarcant que Terra Lliure va esdevindre, amb ella, una organització d'àmbit nacional, de Països Catalans.

26/07/2011 02:10 Drets i Llibertats

Va destacar que probablement va ser el mateix Toni qui va participar en l'acció armada del 9 de setembre de 1981, quan quatre artefactes van esclatar alhora en diferents delegacions espanyoles als Països Catalans: Barcelona, Tarragona, València i Alacant.

Gonçal va destacar la vàlua de Toni i va recordar que encara ens ha de servir d'exemple, finalment va fer servir les paraules d'Eduardo Galeano "Alguns focs, focs babaus no il·luminen ni cremen; però altres cremen la vida amb tantes ganes que no se’ls pot mirar sense parpellejar, i qui s’hi apropa s’encén." Així va ser el Toni... i com deia l’Eva Forest al seu escrit... així hem de ser totes i tots per assolir l’homenatge final que li devem al Toni... la victòria!!!!

 

Font: Endavant

Per saber-ne més:

27è Aniversari de la mort de Toni Villaescusa

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid