Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Badalona exigeix a l'ajuntament que difongui les retribucions dels càrrecs electes

Davant de les crítiques rebudes per part dels polítics municipals i opinadors arran de la campanya "Quins sOUS!" de la CUP de Badalona, la formació ha volgut reivindicar transparència.

Segons els emissors de les crítiques, el dossier informatiu que posava al descobert les retribucions de la classe política badalonina incloïa dades errònies.

26/02/2010 19:03 Política

 

És per això que la candidatura ha emès un comunicat en què explica que tot el que publica al dossier és una "reproducció fidedigna" de la "poca informació disponible" que han pogut obtenir. I exigeixen que si la informació no és correcta que sigui el mateix ajuntament el que publiqui aquesta informació.  

"Des del propi Ajuntament, amb la col·laboració de determinats opinadors habituals, s'ha volgut treure credibilitat a la feina feta, i així intentar amagar el problema real", lamenta la CUP, que explica que els complements per assistència de l'alcalde, tinents alcalde i regidories estan detallats a l'acta del Ple Municipal de 31 de juliol de 2007.

"Si l'informe, diuen, presenta dades errònies, EXIGIM A L'AJUNTAMENT QUE PUBLIQUI ELL MATEIX AQUESTA INFORMACIÓ", exclama.
 
Segons afirmen, el pressupost d'enguany té pressupostats 58 càrrecs de confiança, amb el detall de les seves retribucions.

"Volem denunciar la conxorxa de les 5 forces polítiques amb representació a l'Ajuntament", explica la formació, la qual afegeix que "totes elles han generat i s'han beneficiat de l'estat d'opacitat en què es mou la informació municipal".

Destaca la que fa referència a les seves pròpies retribucions i la contractació de càrrecs de confiança. "Unes partides que, en tot cas, no s'han vist gens afectades per la retallada general del Pressupost Municipal", adverteixen.
 
Per a saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid