Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'alcalde de Sabadell (PSC) cobrarà 81.000 euros l'any

La CUP ha titllat "d'engany" l'austeritat anunciada per l'Ajuntament de Sabadell a l'hora d'aprovar el cartipàs municipal. La formació independentista considera que els sous de 66.000 euros anuals per als tinents d'alcalde i 81.000 per a l'alcalde Manuel Bustos no s'ajusten al que hauria de ser "un exemple" per a la ciutadania.
 
De la mateixa manera, els imports de 1.000 euros per a l'assistència a Juntes de Portaveus i sessions del Ple "no són el més adient" en els temps actuals. Consegüentment ha instat tots els membres del govern a renunciar a part del seu sou i destinar-lo a partides socials.

03/07/2011 13:00 Política
En canvi, sí que considera exemplar el gest del nou alcalde de Navàs, Jaume Casals, d'abaixar-se el sou un 51%, fins a 1.600 euros, en el moment de prendre possessió del càrrec. Per tot plegat la CUP ha volgut advertir que seria un "acte d'hipocresia" produir cap acomiadament de treballadors municipals.
 
 
{youtube}Cq_ULkA37ig{/youtube}
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid