Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del “Codi ètic” de la CUP de Badalona

candidatscupbadalonaEl proper dilluns 14 de febrer la Candidatura d'Unitat Popular de Badalona (CUP) realitzarà la presentació pública del seu "Codi ètic”. Serà a la Pl. de la Vila, a les 17:30 hores.

 

Es donaran a conèixer aspectes bàsics de la seva alternativa electoral com els criteris de gestió econòmica, el sou de les persones electes, la limitació de mandats o les incompatibilitats de càrrecs, entre d'altres propostes.

10/02/2011 18:31 Política

 

La presentació d'aquest “Codi ètic” anirà acompanyat de la signatura d'aquest document per part de les 7 persones que encapçalen la llista de la CUP Badalona a les municipals de 2011.

 

Recordar que la CUP de Badalona presenta com a cap de llista a Francesc Duran, exrepresentant dels joves de Badalona al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. A la llista electoral hi ha també Marta Farrés, sòcia fundadora del Casal Antoni Sala i Pont, que ocuparà el segon lloc. Toni Flores, expresident de l'associació de veïns de Sant Antoni de Llefià; Núria Violant, membre dels diables Kapaoltis i de la Coordinadora Popular de les Festes de Maig; Ricard Amaya, excap de colla dels Castellers de Badalona; Laia Terol, sòcia fundadora del Casal Carme Claramunt i Marc Sallas, candidat de la CUP el 2007 i membre del secretariat nacional des de juliol del mateix any.

  Fa uns mesos la CUP badalonina dins el marc de la campanya "Quins sous!" va elaborar aquests clips audiovisuals ( 1 i 2 ).

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid