Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Camps a la banqueta dels acusats pels tratges i es demana la seva dimissió

Cap a les 19:30h s'ha convocat una concentració davant del palau de la Gemeralitat per demanar la seva dimissió. Per la seva banda, Canal 9 només dedica un minut al cas Gürtel i en cap moment no esmenta que Camps ha estat imputat.

Aquest migdia, el magistrat instructor José Flors ha dictat una sentència en el qual es decidix l'obertura de judici oral a Camps i als altres tres imputats en la causa: l'exsecretari general del PP i diputat, Ricardo Costa; l'exvicepresident del Consell, Víctor Campos; i l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme i actual responsable de Protocol de la Diputació de València, Rafael Betoret.

15/07/2011 18:27 Drets i Llibertats

Diversos col·lectius, només conèixer la decisió del jutge Flors sobre el cas que implica el president Camps, han decidit promoure una concentració per a hui a les 19.30 hores, per tal de canalitzar l'oposició ciutadana a la corrupció i demanar la dimissió del cap del Consell, Francisco Camps.

La concentració ha estat convocada mitjançant les xarxes socials i marca la plaça de Manises, com a lloc de trobada, davant de la seu del Palau de la Generalitat.

Per saber-ne més:

Els informatius de RTVV resumeixen en 36 segons els cinquanta mil folis del sumari del cas Gürtel 

Unió de Periodistes Valencians durà al Síndic de Greuges la "censura" de les fotos del Gürtel 

Zapatero, el cas Gürtel i els Borbons no se salven de les Falles 2010 

Les fotos sobre Gürtel censurades pel PP ja tornen a lluir 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid