Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una nova concentració per la democràcia participativa a Xàtiva

Demà nova concentació-assemblea davant l'ajuntament de Xàtiva (Costera) per aquest dijous dia 2 de juny a les 20 hores amb el lema: Contra la crisi i les retallades, democràcia participativa JA!!
 
Després de l'èxit de la convocatòria de la setmana passada, on unes 100 persones realitzàrem una assemblea a les portes de l'Ajuntament de Xàtiva, des de la Plataforma contra la crisi i les retallades es torna a convocar una nova concentració

01/06/2011 11:51 Drets i Llibertats
Els motius que ens porten a aquesta convocatòria són: 

1. Perquè volem que la veu de la ciutadania s'escolte a l'Ajuntament més enllà del vot cada 4 anys. Pensem que les decisions importants que ens afecten com a xativins i xativines han de ser preses pel conjunt de la
ciutadania.

2. Perquè volem que des de l'Ajuntament ens prenguen mesures concretes per aturar les conseqüències de la crisi econòmica. 

3. Perquè no volem que aquest Ajuntament continue malbarant els diners públics en compte d'invertir els nostes diners en mesures per fer front als efectes de la crisi.

4. Perquè no volem que els nostres diners siguen utilitzats per salvar els bancs,les empreses que han fet fallida per culpa de les seua mala gestió o per crear grans infraestructures Per tot açò i molt més, animem a tota la ciutadania de Xàtiva a participar d'aquesta concentració, a portar les seues reivindicacions i a fer-se sentir aquest dijous a les 20 hores a la porta de l'Ajuntament.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid