Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un espectacle músicoteatral homenatjarà el centenari del naixement d'Enric Valor

La companyia musical i teatral Vol de Núvol presenta un espectacle per a commemorar el centenari del naixement del narrador i gramàtic valencià Enric Valor a l'any 2011.

L'espectacle consisteix en l'adaptació musical de varies rondalles d'Enric Valor, oferint un espectacle musical on es mescla teatre, rap i soul, creant un espectacle a l'estil Browdway per redescobrir Enric Valor i apropar-lo a tots els públics amb un espectacle modern, divertit i entretingut. Aquest diumenge l'Institut d'Estudis del Camp de Túria n'ha organitzat una presentació al Consolat de Mar de Beneguasil.

25/06/2011 17:41 Cultura
La música ha estat creada a mida expressament per a la ocasió, per Andreu Laguarda (Rapsodes), i compta fonamentalment amb ritmes urbans, però amb tocs dolços i divertits per fer-la arribar al públic familiar al que està destinat l'espectacle. L'estudi de projectes i gravacions de Mésdemil serà el lloc on es crearà aquesta música, on es gravaran les veus, i es farà la mescla i la masterització.

Membres del reconegut grup de rap valencià Rapsodes, conformen la plantilla artística, juntament a Maria Vivó, la cantant del grup de metall, Kore.

L'espectacle té una continuïtat narrativa i musical que dona força emocional al conjunt on es mesclen elements musicals amb teatrals, mitjançant l'utilització de coreografries, il·luminació, atrezzo, efectes de so, veus, narracions, i diàlegs.

El projecte de l'espectacle anirà acompanyat de la edició d'un llibre-disc amb les rondalles adaptades i il·lustrades al llibre, i les cançons al CD.

Per saber-ne més:

La VIII Nit d'Escola Valenciana homenatjarà a Enric Valor 

Homenatge a Enric Valor 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid