Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-AxB convoca una assemblea oberta per valorar el treball realitzat a la campanya electoral

El proper dissabte a les 10:30 a CC de la Barceloneta (C/ Conreria 1-9)
 
La CUP-Alternativa per Barcelona (CUP-AxB) convoca una assemblea oberta per per tal de poder valorar de forma conjunta el treball realitzat durant la campanya electoral i perfilar les passes a seguir de cara al futur. A més a més, la formació ha fet públic un comunicat on dóna les gràcies pel suport i anima al veïnat a continuar treballant al entorn dels eixos programàtics expressats durant la campanya.

16/06/2011 17:42 Política
“Moltes gràcies i a continuar treballant”

Les eleccions municipals del passat 22 de maig varen donar 11.805 vots a la llista de la CUP – Alternativa per Barcelona, resultat que la situa en 1,95% dels vots vàlids i en sisena posició d’entre les vint-i-cinc llistes presentades. Tot plegat, en el marc d’una baixa participació, escassament superior al 50% i amb un destacable vot protesta expressat en vots en blanc, vots nuls o llistes partidàries del reconeixement del vot en blanc.

Des de la CUP – Alternativa per Barcelona valorem de manera positiva aquest suport rebut, tot i les limitacions econòmiques (un pressupost d’uns 18.000€ que sortien de les nostres butxaques) i la nostra escassa aparició als mitjans de comunicació.

En aquest sentit, els resultats ens reafirmen en la creença que a les urnes hi ha espai per l’independentisme d’esquerres, anticapitalista, arrelat al seu entorn i de base radicalment assembleària, un espai que constatem en totes aquelles activitats de les quals formem part com a membres d’altres organitzacions, col·lectius i/o moviments socials.

Dit això, volem fer públic el nostre agraïment a totes les persones i col·lectius que heu fet possibles aquests resultats, ja sigui des de l’Esquerra Independentista, des de l’esquerra anticapitalista o des d’altres espais. Això és, ajudant-nos a elaborar el programa electoral, explicant-nos les vostres reivindicacions, cedint-nos infrastructures, obrint-nos els vostres locals, sortint a encartellar o a penjar pancartes, fent donatius, oferint-nos dir la nostra en publicacions i actes de tot tipus o bé difonent les nostres propostes i activitats.

Som, però, conscients que no hem arribat a tot arreu ni hem escoltat tant com tocaria a la gent que lluita en aquesta ciutat. Només podem dir-vos que ho hem fet el millor que hem sabut, treballant amb humilitat i robant temps a les nits, i que esperem seguir-ne aprenent i millorant, amb la responsabilitat de no voler decebre els centenars de persones que heu treballat de manera desinteressada així com als milers que ens heu confiat.

Afrontem uns anys intensos, amb una duríssima crisi sistèmica provocada pel neoliberalisme, que tant a Barcelona com arreu del país pilotarà amb mà de ferro la dreta conservadora amb tots els instruments que té al seu abast. És en aquesta conjuntura on cal organitzar-se, lluitar i seguir caminant, des de tots els barris, fent feina per oferir una alternativa política que va més enllà del que fem o deixem de fer a les institucions.

Continuarem aportant el nostre granet de sorra per bastir aquesta alternativa a la ciutat, per exigir i prendre els nostres drets, com a persones treballadores i com a catalans i catalanes. Moltes gràcies, treball, constància i som-hi!

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid