Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Continuen les concentracions davant l'Ajuntament de Xàtiva

Les mobilitzacions convocades per la Plataforma contra la crisi i les retallades no s'aturen sinó tot el contrari. Aquest dijous a les vuit del vespre es tornarà a celebrar una assemblea a les portes de l'Ajuntament de Xàtiva per continuar amb la feina.

La plataforma vol actuar contra la criminalització i l'assetjament que assegura que ha patit per part de la dreta local (el PP i els seus mitjans de comunicació afins) arran de la protesta del passat dissabte. Així mateix, continuarà exigint una democràcia participativa i treballarà per estendre la lluita als barris de Xàtiva.

16/06/2011 13:54 Drets i Llibertats
D'altra banda, lluitarà per aturar el malbaratament de l'Ajuntament i perquè aquesta nova legislatura s'encete "amb vertaderes mesures contra la crisi i per paliar els durs efectes que aquesta està tenint a la nostra ciutat i comarca".

Per tot això insten la ciutadania de Xàtiva a baixar al carrer i participar, a donar la seua opinió, a portar les seues reivindicacions i propostes que seran ben rebudes.

Per saber-ne més:

La Plataforma Xàtiva contra la crisi reivindica la seva tasca davant les crítiques institucionals 

 

Continuen les concentracions a Xàtiva de la Plataforma contra la crisi i les retallades 

 
Una perolada visita als responsables de les retallades socials a València  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid