Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP del Bages i del Berguedà augmenta la representació

Gràcies a l'augment de representació al Bages, la CUP ha aconseguit un representant al Consell Comarcal.

La CUP ha augmentat considerablement el nombre de regidors a les comarques del Bages i del Berguedà. A Navàs, la formació, que s'havia presentat per primera vegada, ha obtingut un total de quatre regidors, situant-se com a segona força i a només un regidor de diferència de CiU. A Manresa la CUP ha aconseguit un regidor més, i n'ha obtingut dos, i a Artés també ha esdevingut segona força gràcies als 554 vots, que li han permès obtenir tres regidors.

23/05/2011 17:50 Política
D'altra banda, la CUP de Berga ha passat de dos a tres regidors, fet que possibilita l'entrada del lletrista i cantant de Brams Francesc Ribera "Titot" i la CUP de Capolat, que es presentava per primera vegada, ha aconseguit un regidor. 
 
La CUP de Navàs ha registrat un creixement espectacular, obtenint el 25,34% dels vots emesos i posicionant-se així com a segona força a Navàs. Han estat 746 vots que han donat suport a la CUP com a força de canvi.
 
formatgecup

 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid