Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un 66,7% de lectors creu que no hi haurà desnuclearització als Països Catalans i Europa

La setmana passada, arran de la crisi nuclear del Japó, preguntàvem si "Creieu que la crisi nuclear del Japó pot afavorir una desnuclearització als Països Catalans i Europa?".
 

Respecte als resultats de l'enquesta, un 66,7% de les lectores creu que no afavorirà la desnuclearització dels Països Catalans i Europa i que simplement faran els controls i poc més per tranquil·litzar la gent i perpetuar Ascó, Vandellós i Cofrents.

24/03/2011 10:42 Drets i Llibertats
També cal remarcar que 33,3% que creu que s'ha evidenciat el perill que representa i per això es replantejarà el tancament i s'apostarà definitivament per les energies renovables. Aquesta setmana cap lectora s'ha abstingut.

Mobilització antinuclear i en solidaritat amb el poble japonès a Barcelona i València

El govern del PSOE renovarà la llicència de la central nuclear de Cofrents

Protesta antinuclear a Cofrents amb el rerefons de l'alerta al Japó

Marxa pel tancament de la nuclear de Cofrents

Nova enquesta

Aquesta setmana, degut a la prohibició de Sortu preguntem si aquesta deixa definitivament fora de joc l'esquerra abertzale?. Respon des d'ara mateix.

-Sí, l'estat espanyol no deixarà mai que una formació abertzale es presenti a les eleccions

-No, l'esquerra abertzale idearà alternatives que li permetin burlar la repressió espanyola

-NS/NC

El Tribunal Suprem prohibeix Sortu


 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid