Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes 200 persones participen a la 1a Marxa juvenil en defensa del territori del Maresme

Dos centenars de persones, la majoria d'ells joves participen de la primera marxa juvenil en defensa del territori, que va transcorre ahir per le poblacions Vilassar de Mar, Cabrils i Vilassar de Dalt. (veure fotografies)

Durant el recorregut es van repartir fulls informatius i es van penjar dues pancartes de grans dimensions al pont que travessa l'autopista al seu pas per aquests municipis. També a Cabrils es va pintar un mural en defensa del territori i contra els laterals de la C-32 i finalment a la plaça del teatre de Vilassar de Dalt on va finalitzar la marxa amb la lectura del manifest i un pica-pica i dinar.

21/03/2011 00:49 Territori
La marxa estava organitzada per les assemblees de joves, organitzacions juvenils i joves a títol individual de la comarca preocupades per l'imminent execució del projecte Ronda Maresme.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid