Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
19-J, clam internacional contra les retallades socials

Aquest diumenge se celebra una gran manifestació internacional del moviment 15-M. Sota el lema "El carrer és nostre, no pagarem la seva crisi", a Barcelona la marxa partirà de la plaça de Catalunya a les cinc de la tarda. D'altres dels lemes seran "Vaga general de tots i totes!", "Aturem les retallades!" o "Felip Puig dimissió!".

Aquest diumenge tots els indignats del país estan cridats a sortir al carrer per protestar contra les retallades en una convocatòria de caire internacional que respon a la crida "Europa per als ciutadans i no per als mercats". Un total de 120 ciutats de tot el món, segons Democràcia Real Ja, han confirmat la seva participació a la jornada.

18/06/2011 12:27 Drets i Llibertats

L'acampada de Barcelona ha fet una crida a manifestar-se de forma massiva, festiva i no violenta que se celebrarà simultàniament a centenars de ciutats de tot el mòn. La manifestació està convocada per les assemblees de barris, pobles i viles de Catalunya.

Aquesta convocatòria se suma a les motivacions del 15-M de combatre l'amenaça que suposa per al benestar social les noves retallades previstes. Els salaris, els serveis socials, les pensions, la sanitat, l'educació i d'altres prestacions es veuran afectades amb l'aplicació del Pacte de l'Euro.


{youtube}TX07eEq8uXg{/youtube} 

 

Per saber-ne més:

Els treballadors de TMB reparteixen 30.000 octavetes fent una crida a la manifestació del 19J

Aturem les retallades

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid