Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP proposarà una entesa amb ERC per governar Navàs

La CUP de Navàs agraeix molt sincerament, el suport rebut. 746 gràcies. Un suport que ha permès que la CUP sigui la segona força política al municipi amb 4 regidors.
 
Amb aquests resultats, la CUP de Navàs assumeix el repte per encapçalar un nou govern a Navàs, segons un comunicat  que  ha fet públic aquest migdia. "Un govern on les prioritats siguin un clar reflex de les propostes de canvi" diu la nota.Ara bé, considera que aquest nou govern no és possible sense un acord amb ERC. És per això que la La formació té previst reunir-se amb Esquerra aquesta setmana per mirar de configurar una govern de canvi al municipi.

24/05/2011 15:38 Drets i Llibertats
Una suma de sensibilitats que pot ser el CANVI que els navassencs i navassenques han demanat amb el seu vot. És per això que en els propers dies la CUP proposarà un acord de govern a ERC, amb voluntat de sumar propostes i de garantir el canvi en un poble històricament governat pels conservadors.
 
En aquestes darreres eleccions municipals la CUP ha obtingut el suport del 25,34% dels vots, amb 4 regidors, un més que Esquerra. Uns resultats que la CUP considera un èxit. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid