Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilafranca del Penedès destaca la feina feta en l'acte central de campanya

Els candidats de la CUP de Vilafranca del Penedès van celebrar l'acte central amb un ambient positiu, convençuts que la campanya està fent arribar el seu missatge de programa als vilafanquins, segons informa rtvvilafranca.cat.

La CUP de havia de celebrar el míting central de campanya a la plaça de Sant Joan aquest dissabte a les set de la tarda, però a aquella hora la pluja va fer acte de presència i finalment l'acte es va traslladar a l'auditori de l'ateneu municipal. Militants i simpatitzants de totes les edats va assistir a l'acte.

18/05/2011 20:11 Política
El candidat de la CUP a Vilafranca del Penedès, Llorenç Casanova, va fer referencia a les propostes de campanya d'altres partits dient que poden sorprendre, sobre tot si tenim en compte els temps de crisi que estem vivint i  reclama que partits facin propostes amb una font de finançament clara. Per la seva part es mostren satisfets amb l'evolució de la campanya perquè estan generant la mobilització dels patitzants. Llorenç Casanova destaca la feina feta per la Cup en els darrres 4 anys i esposa els quatre eixos principals del seu programa electoral.  Eixos que passen per la defensa dels drets socials, del territori, de la independencia i de la participació ciutadana.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid