Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sabadell dóna el tret de sortida a la campanya amb el lema "Sense embuts"

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sabadell ha presentat avui la seva campanya electoral per a les eleccions municipals. Amb el lema de "Sense embuts", la campanya pretén ser una mostra de les formes de fer política des de la base i fora del consens dels partits parlamentaris.

L'eix central del programa és la lluita contra la crisi a partir de combatre els seus culpables i les seves causes.

05/05/2011 21:44 Política
cartellsabadell

Així, la candidatura presenta una bateria de propostes en ocupació, habitatge, serveis públics i mobilitat al servei de les classes populars, i que contempla la penalització de bancs, caixes i grans propietaris que han afavorit el joc de l'especulació, trencant així amb el vel de silenci i impunitat que gaudeixen els poders fàctics.

La denúncia directa serà l'eix principal de les accions de campanya. A partir d'un personatge que apareix en tots els materials electorals, la CUP vol assenyalar els culpables de la crisi econòmica i denunciar les ambigüitats d'una classe política esgotada que porta ja 30 anys gestionant les engrunes del poder.

La CUP demanarà a la resta de candidatures transparència de cara als electors, tant en l'aspecte de despeses de campanya com en els pactes postelectorals. La candidatura ja ha fet públic que la seva campanya té un pressupost de 7.500 euros i també que no farà alcalde, ni per activa ni per passiva, a Manuel Bustos ni a cap altre membre de la llista del PSC.

"Lacup" dirà les coses sense embuts

La imatge gràfica de la campanya es basa en una personatge femení simpàtic i rebel, "Lacup", que dirà les coses sense embuts i farà patir a la classe política sabadellenca en les seves aparicions sorpresa.

Lacup representa l'ampli aspectre de persones que conformen la Candidatura d'Unitat Popular. El personatge ronda els 30 anys i està vinculada al teixit associatiu que lluita per transformar la ciutat i basarà la seva activitat en la denúncia d'algunes de les principals problemàtiques i injustícies que es detecten a la ciutat.

La campanya també comptarà amb una cançó que ha fet expressament per la CUP l'acordionista sabadellenc Carles Belda amb un element central, un personatge anomenat Lacup. La

La difusió de la seva activitat serà mitjançant les xarxes social a internet. El personatge es pot trobar a Facebook (lacupsabadell) i twitter (@LacupSBD).

 

{youtube}sY-CJaaFSJY{/youtube}

 

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid