Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS fa una crida a participar i col·laborar amb les acampades d'arreu del país

 La Coordinadora Obrera Sindical (COS), se n'alegra de tot cor i amb gran il·lusió, de la gran volada que agafen aquestes mobilitzacions, i del grau de conscienciació, organització i solidaritat que s’està demostrant. Fins i tot, malgrat la repressió de Felip Puig, que condemnem rotundament.
 
Per a la COS, totes aquestes lluites, dinàmiques organitzatives, etc., han d’anar confluint, coordinant-nos, etc., a nivell territorial (de barri, localitat, comarca, etc.) per generar veritables dinàmiques d’autoorganització obrera i popular, que reforcen mútuament totes les lluites que milers i milers de persones treballadores estem portant a terme... joves precaris, mestresses de casa, persones aturades, pensionistes, mestres, sanitaris, petits autònoms...

30/05/2011 11:25 Drets i Llibertats

 

CONTRA LES RETALLADES I PRIVATITZACIONS...
 
Organitzem la indignació i plantem-los cara!!
 

Per fi, després de més de 3 anys de duríssima crisi, i de 30 anys de suportar tota mena de retallades socials, laborals, democràtiques, etc.; de veure com ens han desmantellat tots els sectors productius a la nostra terra; de veure com estan acabant amb tots els serveis públics; de veure com el jovent treballador cada vegada té menys oportunitats per tenir una vida (no parlem ja d’una vida digna), etc., veiem com arreu de les nostres comarques, i arreu de l’estat espanyol, desenes de milers de persones treballadores han pres els carrers per dir ben alt, JA N’HI HA PROU!!
I no només això... aquestes mobilitzacions i acampades del Moviment del 15M, han aconseguit trencar el mur de la insolidaritat i l’individualisme que els grans mitjans de comunicació, la precarietat i la societat de consum havien anat inculcant en les ments de la immensa majoria de les persones treballadores, veient-se aquest canvi de mentalitat i de formes, en el gran allau de solidaritat, suport i simpaties sinceres que aquestes iniciatives han despertat entre una majoria de la població. I de forma incontestable després de la brutalitat policial del divendres 27 de maig a Barcelona i Lleida.
 
Portàvem mesos demanant una nova sèrie de mobilitzacions, per tal de poder assolir una nova Vaga General, per tal de poder plantar cara als atacs, retallades i privatitzacions pactades entre els diferents governs (PsoE a Madrid, PP a València, CiU a Barcelona i PsoE a Palma), les patronals, i les burocràcies sindicals de CCOO y UGT, i per fi ens trobem amb la major mobilització popular en molts anys, deixant per fi per terra tot el tripijoc electoral, i posant en primera fila del debat públic paraules i conceptes com: “democràcia real”, “justícia social”, “treball digne”, “oportunitats”, “dignitat”, “solidaritat”, “assemblea”, etc.

I a les nostres comarques, tot açò es dona mentre van agafant més i més força, cada vegada més assemblees i plataformes d’aturats; de persones afectades per les hipoteques; de persones treballadores contra les retallades socials, laborals i nacionals, per l’ensenyament, la sanitat i els transports públics i de qualitat; contra la guerra imperialista; contra el racisme i la xenofòbia; pels drets i la dignitat de totes les persones treballadores, vinguen d’on vinguen; per la defensa de la nostra llengua i cultura, contra la censura informativa i per la democràcia. 

Per tot plegat, des de la COS, ens alegrem de tot cor i amb gran il·lusió, de la gran volada que agafen aquestes mobilitzacions, i del grau de conscienciació, organització i solidaritat que s’està demostrant. Fins i tot, malgrat la repressió de Felip Puig, que condemnem rotundament.
 
Davant de tot plegat, i després del 22M, totes aquestes lluites, dinàmiques organitzatives, etc., hem d’anar confluint, coordinant-nos, etc., a nivell territorial (de barri, localitat, comarca, etc.) per generar veritables dinàmiques d’autoorganització obrera i popular, que reforcen mútuament totes les lluites que milers i milers de persones treballadores estem portant a terme... joves precaris, mestresses de casa, persones aturades, pensionistes, mestres, sanitaris, petits autònoms, etc.
Contra els acomiadaments massius; contra les privatitzacions dels serveis públics; contra la mercantilització de l’ensenyament i la sanitat; contra els plans d’austeritat i el salvament dels bancs; contra els desnonaments; contra la fugida forçada de milers de joves cada setmana del nostre país...
Per la defensa dels drets socials, laborals i democràtics de totes les persones treballadores, independentment del seu origen, edat, condició, etc. Per la defensa de la nostra terra, de la nostra llengua i cultura.
 
Des de la COS fem una crida sincera a participar i col·laborar amb totes les nostres forces, amb totes les acampades i mobilitzacions que s’estan convocant a les nostres comarques...

 
Si el Poble Treballador ens unim... RES podrà contra nosaltres!!!!
 
No a les retallades i les privatitzacions!!
Pel repartiment del treball i la riquesa!! 35 hores setmanals mantenint el salari; subsidi indefinit mentre no s’hi trobe feina; per una renda universal garantida per totes les persones treballadores. Per un Salari Mínim de 1200€, i màxim de 3000€.
Per la vivenda digna per tothom. No a l’explotació dels bancs i les hipoteques. No als desnonaments. Per la dació en pagament ja!
Per una educació pública, de qualitat, i en català.
Recuperar tots els serveis públics privatitzats.
Per la sanitat pública i gratuïta. No al copagament. No a la privatització de la sanitat. No a la llei 15/97.
Contra el salvament dels bancs. Com a Islàndia, si volen salvar-ne cap, que abans consulten al poble treballador.
Per l’abolició dels cossos repressius (exèrcits i policies) La pau no es fa amb guerra. No a la repressió contra els moviments socials, sindicats de classe, etc., llibertat per totes les persones repressaliades. Imputació pels responsables de les càrregues policials de Barcelona i Lleida.
Contra la llei de partits; i pel dret a la lliure determinació del nostre poble, i de tots els pobles del món. Per una Europa, una Mediterrània i un món, dels pobles i les persones treballadores lliures.
Per un nou model sindical, un sindicalisme d’alliberament que davant la precarietat, la por i la divisió de la classe treballadora, porte els conflictes al carrer, i que des de dins dels centres de treball i des dels barris, faça arribar tota la solidaritat i organització necessàries per fer front als atacs de les patronals.
 
Per la Unitat Obrera i Popular. Tot el poder per al Poble Treballador.
Democràcia Real JA.
No a la monarquia, sí a la república de les persones treballadores!!
 
Per la terra i el treball, contra les retallades i les privatitzacions... VAGA GENERAL JA!!
 
València – Barcelona / 28 de Maig de 2011
 
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid