Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Fer accessibles els serveis municipals i millorar el Consell Municipal, propostes de la CUP Farners

La CUP Farners va presentar dissabte passat la seva llista electoral per a les eleccions municipals del 22 de maig. L'acte va tenir lloc a la plaça central del municipi, la Plaça Farners, a les vuit del vespre i va comptar amb la participació dels membres que integraran la llista i l'assistència d'una cinquantena de persones.

Els membres de la nova candidatura van presentar les principals propostes que la CUP Farners vol impulsar a la població.

03/05/2011 00:21 Política
Algunes d'aquestes propostes són la de millorar la participació ciutadana a través del Consell Municipal i la celebració de referèndums, plantejar una gestió pública, transparent i equitativa dels serveis municipals, l'aposta per energies renovables i noves tecnologies de codi obert, l’aturada del POUM o la lluita activa contra els desnonaments.
 
L'acte va servir també per presentar Eloi Ginestà, cap de llista de la formació, que va cridar a la participació activa i compromesa de les colomenques i colomencs en els propers comicis. Finalment hi hagué música i ressopó de la terra per a tots.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid