Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Campanar es mobilitzarà contra la cessió d'un solar públic a la Universidad Católica

El proper dimecres s'acudirà a l'Ajuntament de València a presentar els centenars d'al·legacions que s'han anat recollint aquests dies i que espoden anar deixant aquests dies al Bar Cero (carrer Rascanya). A principis de Maig s'organitzarà una manifestació contra la requalificació al barri de Campanar.

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de Campanar va celebrar ahir a la vesprada la seua primera assemblea oberta a l'IES Campanar. El tema tractat ha sigut la requalificació per part de l'Ajuntament de València d'una parcel·la destinada a ús escolar i que ha estat permutada per la concessió, a la Universidad Católica de Valencia, de l'espai per a un hospital universitari privat.
 
 

15/04/2011 12:24 Política
A l'assemblea van acudir setanta persones vinculades a les associacions i organitzacions del barri que impulsen la Plataforma: L’AMPA del Col·legi de Campanar, L'AMPA del Giner de los Rios, L'AMPA del Comunitat Valenciana, L'AMPA de l’IES Campanar, la Colla de Dimonis Els Socarrats de Campanar, Associació de Veïns de Campanar, Endavant (OSAN) i Escola Valenciana. També  van assistir estudiants de l'IES Campanar i representants de l'Associació de Veïns de Beniferri, de Cercle Obert de Benicalap, del SEPC, de l'STEPV, EUPV i Compromís. Tots aquests col·lectius van mostrar la seua disposició a coordinar-se i donar suport a les accions promogudes per la Plataforma.


La Plataforma ha valorat molt positivament l'assemblea ja que comence a coordinar-se esforços, que fins ara havien estat dispersos, en contra de la requalificació. Així s'ha decidit que:

- Es constituirà una permanent de la Plataforma amb totes les persones i entitats interessades en la seua coordinació.

- Es crearà una pàgina de facebook de la Plataforma.

- S'estudiaran accions legals contra la requalificació.

- El proper dimecres s'acudirà a l'Ajuntament de València a presentar els centenars d'al·legacions que s'han anat recollint aquests dies i que espoden anar deixant aquests dies al Bar Cero (carrer Rascanya).

- El dia 28 d'abril hi haurà una cercavila per l'escola pública que recorrerà el barri des de la plaça de l'església fins el solarrequalificat.

- A principis de Maig s'organitzarà una manifestació contra la requalificació al barri de Campanar.

 

Per saber-ne més:

Assemblea oberta contra "el regal del solar" d'ús escolar a la Universidad Católica de València 

Endavant denuncia la requalificació d'uns terrenys per albergar la Universidad Católica de València  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid