Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes presenta la llista per a les municipals de maig

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Blanes ha presentat aquest dissabte la llista que concorrerà a les eleccions municipals del proper 22 de maig i que anirà encapçalada per Joan Rota, en primer lloc, i Frederic Tort, en segon. Un centenar de persones han acudit a la presentació.

La formació ha celebrat avui a les sis de la tarda la presentació pública de la llista amb diversos parlaments. Tort ha parlat del projecte polític i del camí fet fins ara, mentre que Rota ha posat de manifest la necessitat de ser prsents a l'Ajutnament "com a alternativa a les opcions actuals apostant per un nou model de poble on els ciutdans, mitjançant la participació, siguin els principals actors de la vida pública".

12/02/2011 19:53 Política
Durant tot el dia d'avui la CUP ha estat present al carrer. Al matí hi ha hagut instal·lada a Blanes una paradeta informativa sobre la CUP en què ha explicat la feina feta fins ara i les propostes de futur per la ciutat, i a les sis de la tarda ha tingut lloc la presentació de la llista pròpiament dita amb la projecció d'un audiovisual realitzat per la pròpia assemblea local on hi apareixien les persones que formen part de la llista i que donen suport al projecte.

A continuació, les dues persones que encapçalen la llista han fet un parlament on han donat a conèixer els eixos bàsics de la formació i han anunciat el seu propòsit de ser "l'altaveu a l'Ajuntament de les reivindicacions socials, de les associacions i, en general de la ciutadania". Narcís Balmanya, la Sònia Isern i la Núria Llorens segueixen Joan Rota i Frederic Tort a la llista.

L'acte ha comptat amb una sèrie d'activitats lúdiques com el concert d'en Titot i David Rosell, el sorteig de tres paneres i una degustació de vi i brou calent.

{youtube}gF-ofqH3dZg{/youtube}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid