Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acampades contra el règim a Barcelona i moltes ciutats de l'Estat espanyol

L'acampada a la plaça Catalunya de Barcelona realitzada amb la convocatòria "Democràcia, JA!" s'ha convocat de a través de les xarxes socials twitter i facebook. Els organitzadors pretenen mantenir la seva protesta, en principi, fins el 22 de maig, dia de les eleccions. Un seguit de concentracions i protestes similars es reprodueixena 28 capitals de l'Estat espanyol.
 
Un miler de persones participen aquesta nit en l'Acampada per la Dignitat, organtizada contra les retallades i els abusos dels corruptes, un sac en el que inclouen el món financer però també els sindicats pactistes com UGT i CCOO. Amb aquestes protestes ha saltat a la palestra un malestar soterrat que posa de manifest el caràcter antidemocràtic del règim actua. Seguiment directe de Kaos en la red de mobilitzacions arreu de l'Estat.

18/05/2011 00:00 Política

 

El batejat com a moviment 15-M ha aconseguit mobilitzar milers de persones un altre cop al centre de Madrid a pocs dies de les eleccions del 22-M mostrant la disconformitat amb el sistema polític i social actual i que qüestiona la manca de contingut democràtic del règim actual.

Madrid és la ciutat que ha sumat més convocants a aquesta mena de mobilitzacions, i també la ciutat en què la policia ha reprimit amb més força els concentrats i manifestants durant els dies anteriors. Les detencions i el protestes_democrcia_ja_marxatracte abusiu i degradant dels agents antiavalots ha afavorit, però, la resposta ciutadana que està convertint la plaça del Sol de Madrid en una nova plaça Tahir de l'Estat espanyol.

 

 

 

 

 Per saber-ne més:

{youtube}xeNNYlVqXuk&feature{/youtube}

{youtube}HvPYRt8o7Ko&feature{/youtube}

{youtube}YNKou3Hy1fo&feature{/youtube}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid