Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
[Maulets + CAJEI] El jovent unit per una terra lliure!

Segons han anunciat les dues organitzacions juvenils de l'Esquerra Independentista, en el marc de la trobada de cohesió entre les Assemblees de Joves de la CAJEI les assemblees de Maulets i altres realitats juvenils organitzades que es farà a Reus el cap de setmana del 14 i 15 de maig, es realitzarà una declaració pública que reflecteixi l'avanç del procés de confluència per a vertebrar un moviment juvenil cohesionat i unitari.
 
Segons Maulets i CAJEI l'objectiu de la trobada és unir forces i establir una relació més estre els qui seran en uns mesos serem companys/es de militància. Amb aquesta declaració pública es pretén demostrar públicament el bon funcionament d'aquest camí cap a la unitat.

13/05/2011 15:50 Política

 

El parlament d'aquesta fusió es realitzarà dissabte 14 de maig a les 18:30h a la porta principal del Mercat Central de Reus (alcarrer Sant Joan).

Els organitzador conviden la militància independentista a assistir-hi i participar d'aquest acte tan important per nosaltres i pel futur del jovent de l'Esquerra Independentista.

 

Per saber-ne més:

La primera experiència Maulets + Cajei compleix un any 

La CAJEI continua apostant per avançar en l’estructuració de l’Esquerra Independentista 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid