Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Farners presenta Eloi Ginestà com a candidat

La CUP Farners ha revelat avui la llista electoral amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig. La formació ha fet pública la llista sencera amb la qual es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig. La llista serà encapcçalada per l'Eloi Ginestà, seguit de la Marina Pera i d'en Josep Rabasseda.

En aquest sentit, la llista està integrada per persones actives al teixit associatiu del poble. La candidatura inclou membres organitzadors i col·laboradors de la Consulta Colomenca sobre la independència, com l'Anna Güell, en Xavi Taberner, la Laura Carreras, l'Andreu Climent, en Llorenç Ginestà i la Marina Pera.

16/04/2011 16:41 Política
També persones compromeses amb la promoció i vetlla de la cultura catalana, com en Llorenç Ginestà (membre d'Òmnium Cultural), o del Casal Independentista La Sega, 1640, com en Lluís Masó o en Lluís Ginestà, el qual és també el president de l'Associació d'artesans de la Selva.
 
Cal destacar les persones associades al món de l'educació en el lleure, com són en Pere Morell, la Marina Pera i l'Oriol Pujol. Pel que fa el món esportiu, destaca l'Albert Teixidor, membre dels Bandolers rugby. La part de moviments ecologistes la representa en Josep Rabasseda, el qual ha participat en diferents moviments de defensa de la natura a nivell de Demarcació de Girona. Ginestà ha col·laborat en diverses iniciatives del poble com la Plataforma No a la MAT, Plataforma contra la Guerra de l'Iraq i ha participat a l'AMPA de la llar d'infants municipal "El Tabalet".
 
Segons la CUP, la llista serà un treball en equip, on els militants treballaran activament per donar a conèixer el projecte de la CUP. "Volem seguir treballant a peu de carrer, per poder proposar nous debats i copsar quines són les demandes de la població, i així ser la veu del carrer a l'Ajuntament", assenyalen. Tot i ser el primer cop que la CUP Farners es presenta a Santa Coloma, es mostren disposats a portar noves dinàmiques i propostes al Ple de l’Ajuntament.
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid