Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP del Vendrell presenta Rubén Suan com a alcaldable

La CUP del Vendrell va presentar dissabte passat les persones que formaran part de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals. Com ja s'havia anunciat públicament, Rubén Suan encapçalarà la candidatura i serà acompanyat al segon lloc pel Francesc Mota, de 47 anys.

L'acte es va fer a la placeta del carrer Major i va ser presentat per en Pere Herrero, número 8 de la candidatura, el qual va ser l'encarregat de fer públic els noms de les 30 persones que formen la llista.

19/04/2011 18:32 Política
Durant l'acte, Suan va destacar que "des de que vam començar a treballar en la confecció de la candidatura sempre vam tenir clar el perfil de persones que volíem. No volíem persones únicament mediàtiques, com fan normalment les organitzacions polítiques, sinó gent que tingués moltes ganes de treballar pel Vendrell i únicament en interès dels vendrellencs i vendrellenques". Per altra banda també va destacar que és un projecte de futur ja que "no volíem fer una llista amb data de caducitat del 22 de maig. Per nosaltres el fet d'obtenir representació al consistori ha de ser una eina per aconseguir canviar la dinàmica negativa del nostre municipi, però en cap cas ha de ser l'objectiu final per sí mateix".

El cap de llista de la CUP del Vendrell va explicar "que hem fet una candidatura molt forta i equilibrada, formada per gent amb molta il•lusió i ganes de treballar. Encara que l'objectiu que ens marquem és el de aconseguir representació hem volgut fer una candidatura que estaria preparada, fins i tot, per governar". Per acabar, va reclamar que "ja és hora que entri aire fresc a l'Ajuntament, gent nova i amb idees noves. Els vendrellencs i vendrellenques han de ser conscients que els problemes de sempre no els solucionarem amb les persones de sempre i les propostes de sempre. És hora de canviar la forma de fer política i aquest canvi el representa la CUP".

L'acte va finalitzar amb el parlament d'en Francesc Mota, que va recordar que "només lluitant es pot canviar la dinàmica de les coses, només lluitant podem canviar models, estils, actituds i maneres de fer política i només lluitant vam poder sortir del pou de la dictadura".

Per saber-ne més:

La CUP del Vendrell no formarà part de cap coalició que l'única finalitat sigui un bon resultat 

 

 

Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Un motor de reacció català
  5. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
  6. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  7. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  8. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  9. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid